Вірш про хорошу, красиву дівчину

В яскраві дні, в чудові ночі,
радіють очі дівочі,
вона щаслива, вродлива, красива,
вона мандрівниця,
бачить красивий світ,
як королева стоїть біля золотих воріт,
вона як дівчина в сказці,
її хоче принц поцілувати,
вічно біля неї бути і її поважати.