Перемирие

Коли почнеться день новий
Будуть нові задачі
І головне, що ти живий,
На обстріли не давши здачі!
 
Нам президент заборонив
У відповідь стріляти.
Він так красиво говорив -
Не страшно вже під кулями стояти!
 
Страшно лише за долю народу,
Страшно не побачити маму!
Сміливу нашу козачу породу
Зганьбив  і посадив до екрану.
 
Люди все слухають, вірять, чекають,
Коли вже настане та мирна година...
Прийде час, і всі запитають,
Чому нами керує найсмішніша людина!!
 
 
Він геть не думає  про людей,
Він думає тільки про себе!
Коли на фронті чиїхось вбивають дітей,
А він говорить " стріляти не треба!"
 
На жаль, розуміємо лише ми з тобою,
Що миру дійти  можна тільки війною!!!