​РАДИО

Включил я как-то радио, припёршись на работу.
А день не трудовой был, ведь выходной суббота.
Развеять трудодни я музыкой стремился.
Шёл час, другой за ним, и с этим как-то свыкся…
Сменялись новости в эфире раздражённо,
Галдели про Россию, что вторглась вооружённо.
Про то как Крым уже в татарской крови,
И багровело в этом чёрно море.
..Я постепенно почав розуміти,
…..Що Батьківщина моя Путіним побита,
……..Що у Донбасі українців ріжуть,
…………Що їм під тиском «сепарів» не вижить.
………Я раптом зрозумів, що Порошенко геній !
….А з ним і Яценюк, і Коломойський «бєня» !!
…………….......Що США нам щиро допоможе !!!
…...Дасть нам грошей, ракет і хліба може !?!!
…………………..Я відчуваю патріота жилку ! :)
……Дай дядько автомата, піду в АТО на стрілку!
………Та буду захищатись від падлюк кацапів !
………….Також москальскіх, путінских сатрапів !
 ……За Україну всіх порву безжально !!!!!!!!!!!!!
Не на словах, а на ділах, буквально !!!!!!
…В блакитно жовтому сьогодні камуфляжі !!!
………Від цього вигляду мій ворог точно ляже ! :)
……..!!!    Я захищу … Я зможу … Я зумію … !!!
……...Не буде повзати брехливий ПуТіН – змію …
....Я ТуТ … Я ТаМ … Я сКріЗь …. Я неПОмітниЙ 
…….Я ДоВеДу … що можу буди СПРиТниМ … 
…………….На цім підйомі я вийшов в АТБ,
………...Їди купити, бо голодний  вже,
…..Приніс, розклав, жую и понимаю,
Что радио давно не уважаю,
Не то чтоб в общем, конкретно в Украине!
Поел немножечко и вроде попустило …
Уж не рискую больше его слушать.
Пусть отдохнёт! И мне спокойней кушать…