Джаз

Джаз

Аудиозапись

Я мрію стати вишнею в тім коктейлі,
Коли вона смакує «Манхеттен».
Розум Афіни в тілі супермоделі.
Янголу з демоном магічний перетин.
 
Звук саксофону огортає таверну,
За ним навшпиньках нот підкралися труби.
Дають, в одне змішавшись бурбон та вермут,
Бордовий колір, наче солодкі губи,
 
Що зараз у медитативному трансі
Шепочуть в такт: «I've Got You Under My Skin».
Нас доля склала, наче карти в пасьянсі,
Побудувала храм любові з руїн.
 
Я крізь кальянний дим милуюся нею,
В звабливій сукні, де оголені плечі.
І поглинаю усією душею
Кохану, музику і райський цей вечір.