Бо ми не титани...

Бо ми не титани, ми люди, 
і ми не всесильні створіння, 
і наше життя, що коротке, 
потрапить в безоднб творіння. 

У наших руках нема грому, 
і гори нам не по коліна, 
та наші серця йдуть угору, 
і душі безсмертні, мов вітер. 

Ми люди, бо ми не титани, 
ми просто живемо на світі, 
ми зможемо стати богами,  
коли навчимося творити.