Війна

Заспівали сурми війни... 
Загреміли бойові крики... 
Піднялись списи догори, 
і стяги на вістрі атаки... 

Дзвеніла пісня мечів, 
і кров малювала картини, 
а місяць на небі світив 
багряно червоним промінням. 

А потім у мертвій пітьмі 
засяяв промінь надії, 
та ворони чорні в імлі 
збирали творіння війни...