І я заснув...

І я заснув... 
І бачив сон, 
у ньому садом я ішов, 
і бачив чари нічних сов. 

Але в саду я був не сам, 
зустрів своє коханнятам, 
але як і в житті моїм, 
не бачила мене ти в нім. 

І знову я її забув, 
і серце наглухо замкнув. 
та завтра знов душа моя 
у сні ридатиме одна. 
І я заснув...