Не згубіть...

Не згубіть...
Схаменіться, люди,
Не грішіть,- вже слізно,
Смерч жахіть повсюди,-
Може стати пізно…
 
Думайте сьогодні,
Як надалі жити,
Хворі скрізь, голодні,-
Треба поспішити
 
Вчасно з покаянням,
Щоб не запізнитись,-
Йдуть щодня страждання,
Тож треба молитись
 
Та просити Бога
За гріхи прощення,
Щоб слалась дорога
З тим благословенням
 
Тривогу вже бийте,-
Втрата величезна…
Зупиніться, стійте,-
Попереду – бездна
 
У застиглих справах
Дайте всьому міри,
Бо гине держава,
Від тяжби, зневіри…
 
За що мають діти
Та онуки кару,-
Біди всі терпіти,
Де та чорна хмара
 
Над землею висне
Небезпечним страхом,
Життєдайність тисне
Неймовірним крахом…
 
Пробудіться швидко,
Увійдіть в сучасне,
Викиньте, що бридко,
Не згубіть прекрасне!
13.05.2021р.