В наших просторах

Завдання з зірочками в наших просторах.
Стійкий, тривкий та невблаганний час.
Міста, які ставали сіро-млосними,
Коли ми мовчки тиснули на газ.
Так швидко линуть оберти піднесення
До вітру, до німих прозорих зір.
Дай свої очі. Знову в них воскресну я,
Пірнаючи в холодний світлий вир.