Сумний чарівник, або Коротенька Історія Одного Новітнього Світу

Сумний чарівник, або Коротенька Історія Одного Новітнього Світу
Коротенька передмова: Не всі зрозуміють....
 
але справжні Чаклуни точно оцінять! ;Д
Сумний чарівник у самотнім човні
Раптово собі мовив: досить! не треба
Мені усього, що шукав на Землі...
 
І в розпачі намалював Сонце й небо.
 
(с)Женя Mars, 30 березня 2021 року
(ілюстрація з Інтернету)