Хоч літа на осінь повернули

Хоч літа на осінь повернули,
Літечком вони вже відцвіли,
Але серденько кохати не забуло
І любов"ю повниться завжди.
 
То дарма, що кучері сріблясті
Із русявих стали вже давно,
Та душа моя так прагне щастя,
Віддавать тобі своє тепло.
 
І нехай вже сиві твої скроні,
Але очі сяють, як тоді,
Мої руки у своїх долонях
Зігрівай, бо ми ще молоді.
 
2021 р.