Чорні клавіші

Між нами — маятник і провалля,
Лабіринт запозичених хибних ідей.
В пустелі розквітнуть конвалії,
Опівночі розпочнеться день.
 
Так, ніби тисячу років
Дивимось один сон на двох,
Одними сходами кроки,
Той самий кармічний урок.
 
Між нами юрба — то розлючена, то ледача,
Терабайти книг, світлові роки.
Але я вірю, що удача -
Більш, ніж переможний рух руки.
 
Навіщо “додавати в друзі”
Того, хто живе в голові?
Хай живуть ілюзії
Поміж заспаних вій.
 
Потрібна від Вас не реальність,
А лише можливість побачити інший бік,
Наблизити досконалість.
Ваше ім’я — чорних клавіш крик.
 
Тіні замість портретів.
Цитати замість опіній.
Нечутно втрапляю в тенета
Вашої долі ліній.