У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПИСЬМЕННИКА – “НА ЮВІЛЕЙНУ ПОШАНУ Лесі УКРАЇНЦІ”!

Із Вами слухаймо В е с н у,
своїм оновленням к р а с н у.
Вогні д о с в і т н і видно в с ю д и,
щоб на с т о р о ж і були л ю д и! В.Б.
 
Ваше огненне С л о в о
звучить у світі знову.
Ваші вкраїнські Д у м и
пронизують як сурми!
Ваші пісні народні
стають все більше модні.
А О б р а з ваш натхненний,
як все життя – буремний,
стражденний і блаженний,
з о р і є над Вкраїною –
Великою родиною...