НЕБО на Різдво!?

Поглянь як Зіронька сіяє,
що Душу й тіло звеселяє.В.Б.
Різдвяне небо – унікальне,
бо є святково-величальне!
Вечірня зіронька сіяє,
проміння Боже надсилає,
щоби людина в нім зігрілась,
Душей й тілом ісцілилась!?
Небо Різвяне – Віфліємське,
як ніби сад святий Едемський.
Різдвяне небо – приземлилось,
бо до людей уже спустилось,
щоби до зірки доторкнутись,
Різдвяним сяйвом обгорнутись!...
В.Б. 8 січня 2021 р. м.Київ.