Чому я маю бути не з тобою

Чому я маю бути не з тобою
Чому я маю бути не з тобою?
Навіщо знов висмокчую її?
І в черзі не замислююсь, з котрою
Сьогодні засинатиму в пітьмі?
 
Лише на мить я відриваюсь важко
І чую твій ясновельможний "ч-пок",
Та знов беруся до чужої пляшки
У супроводі дрібних зірочок.
 
Не хочу сьорбати це імпортно-негарне:
Хугарден, Хайнекен,
Будвайзер, Бочкарьов.
Лиш Першая Приватная Броварня
Коханим "Авторським" знов розпаляє кров!