Life як Диво (Матіоли)

Life як Диво (Матіоли)
True Happiness is Silence that blooms at Nighttime*****(c)
 
******Що трапилось?
Я більше не боюся...
Так дивовижно, мати справжні крила!
 
Що трапилось???
Немов я знов сміюся;
Немов знов відчуваю Life як Диво.....
 
Що трапилось,
Чому я невагома,
Чом вільна я,
Уперше, як ніколи????
 
Я втратила щось, втратила свідомо,
 
І так пахтять уперше матіоли!******
 
(с)Женя Mars, 26 листопада 2020 р.