Меланхолія...

Меланхолія...
Меланхолія...
Руденький апельсин, горня кави, аромат дощу...
Парасольки, вікна, календар...
Хочете канапку?-
Пригощу.
Хочете відкрию вам секрет спокою та радісних думок? -
Книга, вечір, вітер, листопад, легкого морозцю перший крок.
Затишок, ховаючись в кутках, наче кіт тихесенько мурчить.
Осінь - жовтокрилий гарний птах...
Відпустіть все те, що вас гнітить.
Відпустіть, за вітром хай летять сум, біда, тривога і плітки.
У долонях лишиться любов, лікувати вас від самоти...