О люба, як же я від тебе млію
* * *
О люба, як же я від тебе млію,
Бо душу грієш ти, немов вогонь,
Під поглядом твоїм я вмить хмілію,
Я тану весь від дотику долонь.
В твоїх таких нестримних поцілунках
Знаходжу я всіх квітів аромат,
Гублюся я в кохання візирунках,
Втрачаючи черговість різних дат.
Тобі я вже віддав себе, кохана,
Довіривши усе своє життя.
Тож ти неси, як хвиля океана,
Мене в свій край святого почуття!