Він

Хтось байдуже на сміття дивився.
Скиглив інший : «Забруднили місто!»
Жили так… Ні, жоден не змінився,
Коли Він прибрав і стало чисто.
Бо байдужий навіть не помітив,
В іншого «даремно» було чутно.
Але Він висаджував вже квіти,
Вірив в диво й проганяв геть смуток!