Защото те обичам

Аудиозапись

Поёт моя мама Лариса Истомина
 
Колко те обичам!
И за тебе ме боли.
Разумът отрича,
но сърцето не греши.
Колко те обичам!
И до болка липсваш ми!
Искам да извикам:
„Целия ми свят си ти!“
(×2):
Защото те обичам!
Защото те обичам!
Друго и да няма,
ти за мен си всичко!
Колко те обичам!
Знам, сърцето има код –
то е с твойто име
и със името любов.
Колко те обичам!
И дори и в друг живот
пак ще те открия,
моя истинска любов.
(×4):
Защото те обичам!
Защото те обичам!
Друго и да няма,
ти за мен си всичко!
 
Текст и музика: Росица Кирилова