Потім буде все...

Потім буде все...
А потім буде…
Потім буде все,
Чого хотілось
Літом голосистим,
Покриються туманами шосе,
І стане світ
Палаючо-барвистим.
І те, що віком
В прірву не змело,
Покинути ніколи не посміє.
І буде чай,
І споминів тепло.
І будеш ти.
І затишок.
І мрія.