Стояв самотній верболоз...

Стояв самотній верболоз...
Де нещодавно журавлі
На крилах несли втіху,
Зима літала на мітлі,
І світ трусила сміхом.
Світивсь крижинками мороз,
А в голубій долині
Стояв самотній верболоз,
І бачив сни осінні.