Весна (укр.)

Весна (укр.)
Прийшла весна,
Прийшла красна,
Пташки щебечуть,
Дерева зеленіють.
І світить сонечко
У моє віконечко.
Яка краса! Яка природа!
Яка весела погода!
Сонце світить і сіяє,
Щастя і добра бажає!