Позолотили верби коси...

Позолотили верби коси...
Позолотили верби коси,
І у тепла немає сил.
Цвітуть останні медоноси,
Бо й досі вірують у бджіл.
Вже журавлі відголосили,
Та поховались за крайсвіт,
І павуки плетуть вітрила,
І теж збираються в політ.