Життя чорно-біла стрічка
Життя моє, мов чорно-біла стрічка
Так промайнуло, наче день один:
І радості текла бурхлива річка
Та болю й втрати був нестримний плин.
Мене любили, вірили, кохали
І заздрили, ненавиділи теж.
Та намагалась не звертать уваги,
Хоча образа в серденьку пече.
Нині живу, радію та співаю
І пишу вірші, просяться ж самі.
Таки щось залишу я по собі,
Хай добрим словом хтось колись згадає.
2015 р.