Кохання хай буде взаємним

Закохався Дощ весняний
У струнку Берізку,
А та руки простягала
Та й буйному Вітру.
 
В душу Вітерцю запала
Верба кучерява,
Та ж в Явора закохалась,
Ось такі то справи.
 
А наш Явір небайдужий
На біду до Вільхи,
Та вона жити не може
Без дощу ніскільки.
 
Часто так в житті буває:
Ті, кого ми любим
Нас чомусь не помічають,
Тоді в серці туга.
 
То ж у всіх палке кохання
Хай буде взаємним,
Проживали в мирі й щасті
Та співало серце.
 
2020 р.