Кава скiнчилась

Осінь прийшла. 
Кава скінчилась.
Злива хлюпоче - 
вухам, як милість.
Листя зелене. 
Море-калюжі.
Серце спокійне. 
Серце не тужить.
Плаче душа... 
добре, що злива.
Я посміхаюсь - 
буцім щаслива.
Буцім так треба -
те, що довкола.
Марево знову? 
Ні, просто квола.
Ні - не ласкава 
і не спокійна.
Кава скінчилась. 
Злива... осіння...