У серці літо не згаса
Ціловані вітром і сонцем зігріті
Рум"яняится яблука в нашім саду,
Отаву косити пора молоду,
До осені котиться теплеє літо.
Коротшають дні, стають довшими ночі,
А на світанку - холодна роса.
Та літечко я відпускати не хочу,
У серці моєму воно не згаса.
2017 р.