Синичка

Маленька пташина,
Що блузочка синя
І жовта спідничка -
Красуня синичка.
 
Зими не боїться,
Снігів та морозів,
Сальця би поїсти,
Насіннячка трохи
 
І хлібчика крихти,
Зернят поклювати,
Тоді їй не зимно,
Можна й зимувати.
 
2019 р.