Stea din cer nu te ascunde...(на румынском языке)

Stea din cer nu te ascunde,
Să nu pierzi din strălucire,
Raza ta nu mai pătrunde,
Și-mi dai chin,nu fericire.
 
În alt suflet vei aprinde,
Când vei piere tu în zare,
Speranța sau disperarea,
Din visul care dispare.
 
Anton Barbu 05.05.2019