Сборник "Вечное лето"
#cтихи_меня_не_оставляют
Этот сборник включает в себя стихи о лете на русском и украинском языках и зарисовки автора к ним ...
Стихотворение из сборника:
Сильно пахне конюшина.
Медом.Ніби не у місті!
Ляжу тут й перепочину,
В буйних пахощів намисті.
Спи, ми заколишем тебе! -
Грицики шепочуть тихо...
Розділив на клапті небо
Кущ колючий обліпихи.
Деревію парасолі
Прихистили ніжну бабку.
Тут багатств степних доволі-
Мак, цикорій та кульбабка.
І, кручений на всі боки,
Серед трав стебло звиває
Панич - квітка синьоока.
Горда! Ціну собі знає!
Вся заквітчана яскраво,
Аромати чую сіна.
Рук торкається ласкаво
Різнобарвна конюшина...