Жовті дні уже близько...

Жовті дні уже близько...
Жовті дні уже близько.
Тліє літечка трут.
В небесах боцюнисько
прокладає маршрут.
Водить полем дорога.
Десь гукає село.
Все на місці у Бога,
як і вчора було.
 
Боцюн – лелека.
 
фото автора