Навіщо Господь дав ті крила

* * *
 
Навіщо Господь дав ті крила,
Ті крила кохання мені!?!
Можливо тому, моя мила,
Що в серця моїй глибині
Мої почуття розквітають,
Як рози рожеві в саду,
Та в небо думки всі злітають,
Всяк раз, як до тебе я йду.
Можливо тому, що я маю
Бажання кохати тебе,
Тому що тебе обіймаю,
В душі коли смуток шкребе.
А може тому, моя мила,
Що щиро тебе покохав,
І просто, не маючи крила,
Я Бога про них попрохав!