Уже немає стрілам ліку...

Уже немає стрілам ліку...
Уже немає стрілам ліку.
Летять тривожні голоси.
Ламають силу печеніги.
Тріщать щити.
Тріщать списи.
І сіль…
Ну звідки стільки солі?!
Вже скоро душу пропече!
Судьба згубилася у полі.
Кричить утомою плече.
Скінчилось віку полювання,
Тож не носити голови.
Тримайтесь, вороги, востаннє.
Ну, ось він я.
Іду на ви.