Нерозірване коло...

Нерозірване коло...
Нерозірване коло.
Передзвони кайданів.
Десь, напевне, є воля
за великим туманом.
Ходить в гості до слави,
і поводиться гідно,
Та за млою халяви
волі зовсім не видно.