Молитва

Молитва
Бери моє,
від щирої душі,
Тут є усе,
що дозволяє мрія.
Мені на серце
руку положи.
Ти чуєш,
як Тобі воно радіє?
Благослови
зайти за небокрай,
І на шляху
здолать усі проблеми.
А чом я сам –
про теє не питай,
Хіба я сторож
братові своєму?