А то не сіро і не сиро...

А то не сіро і не сиро...
А то не сіро і не сиро,
А то не сіється імла,
То випробовується віра
в реальність літнього тепла.
У те, що справи є не хатні,
і що існує сонця сміх,
Що кольорів іще достатньо,
і світла вистачить на всіх.