перечекати

перечекати
перечекати
перекохати
перекотитися через пустелю
гонору десь загубити дукати
дійсність пустити до себе в оселю
перегнівитись
перепросити
і перемазатись у баговинні
в Богом забутому році і літі
натяк побачити ясно-осінній
перегоріти
переболіти
не винуватити інших у бідах
от і дорослість
от і прозріння
от і катарсис
нарешті
і видих