Пішла душа топтати закаблуки...

Пішла душа топтати закаблуки...
Пішла душа топтати закаблуки.
Хитає світом, дрібно тупотить.
Й у світі ще нема такої штуки,
яка б могла цю душу зупинить.
Танцюй, душа! Поводься, наче діти,
забудь про рамки, правила і час:
Ми маєм встигнуть все на цьому світі,
допоки світ цей відає про нас.