дощить

дощить
не вщухає
дощить
дощить
мокре небо лягло
на плота
змито залишки тих століть
де у спеки була
робота
до землі пригина
траву
поступилась весна
правами
все пливе
і я теж
пливу
в нескінченність пливу
словами