на майданi у столицi

на майданi у столицi
Да простит меня Украинский советский поэт - Павло Тичина
***
На майдані у столиці
Революція іде,
Всіх бомжів туди зігнали,
«куля в лоб» до них прийде.

Прощавайте, йдіть в Європу,
«майдануті» в путь!
Та ідіть хоч в «чорну» …опу,
Всіх вас там вже ждуть.

На майдані у столиці
Зажурились матері, -
«Що ж ми з вами наробили?
Що ж за нелюді в «горі»?»

На майдані змили плями,
Замовкає річ.
Вже не будемо ми з вами.
В Україні –
Ніч…