Холодний місяць гострить лезо...

Холодний місяць гострить лезо...
Холодний місяць гострить лезо.
Крихкий будує тиша храм.
Чого Ви плачете, принцесо?
Ви й досі вірите казкам?
Хіба для смутку є причина?
Пощо ганьбить свою судьбу?
Бо рицар хто? Брудний мужчина,
що любить бійку і гульбу.
Він не полюбить Вас до скону.
Він у походи дремене.
Повірте, серденько, дракону.
Кохайте, серденько, мене.