іди угору...

іди угору...
іди угору
смійся
плач
і у слова складай
думки
великий копай
сонця м’яч
люби і людство
і книжки
в смарагді чистому трави
лежи
шукай у хмарах знак
роби що хочеш
а живи
бо мертвих духом
повно й так