А час і досі ще живий...

А час і досі ще живий...
А час і досі ще живий.
Він любить ніч. Він любить зливу.
В його розкритих крилах вій
іще сльозу знайти можливо.
Він знає тугу самоти.
Він знає чисту ніжність сміху.
Тож він продовжує іти,
хоча, здається, надто тихо.