Якась настала дивна ера...

Якась настала дивна ера...
Якась настала дивна ера:
щодня у хама торжество.
і не бере його холера,
і не міняється єство.
Його релігія – сваволя.
Його бажання – то святе.
А раптом що, то знову доля
у всьому винною буде.
 
 
мал. Василя Шульженко