Музика дощу

Музика дощу

Аудиозапись

Долетіли звуки -
музика краплин,
Зупиняють руки
течію хвилин...
В мокрих силуетах,
в небі і у снах
Дощ плете сонети
на твоїх вустах.
 
"Може хочеш чаю
чи ковток вина?"-
Вітер запитає -
"Чом така сумна?"
I чому так важко
краплям довірять,
Вилитись до краю
і до ніг стікать.
 
Він бринить у викно
і приковує зір,
Хтось шепоче ві сні:
“Ти повір, ти повір...”
I не стало вже нас
десь у цій темноті,
Тільки плаче свій джаз
літній дощ в самоті.
 
Приспів:
Музика, музика, музика дощу
Напуває смутком душі досхочУ
Музика, музика, музика дощу
В райдужнім падінні я за ним лечу