I am a dolphin

I am a dolphin
Written in scarlet inside -
Like a steppe poppy
Which flowered once in my heart.
 
I am black water
Which seems to be a deep night.
Am I still hoping
That someone will mend my heart?
24/04/2020
 
 
© Copyright: Сания Галеева, 2020
Свидетельство о публикации №120042400998