Зацвітає слива

Край городу на межі
Зацвітає слива,
Так приємно на душі
Бачити це диво.
 
На біленькі пелюстки
Бджілоньки сідають,
Буде, значить восени
З щедрим урожаєм.
 
Поки що ж сливонька та
Своїм цвітом манить,
Який гілки огорта,
Мов туман-серпанок.
 
2019 р.