Китайська троянда

Китайська троянда
Цвіте на вікні,
Всміхаються радо
Пелюстки її
 
Червоні-червоні
І ніжні такі
До сонця ясного.
Зелені листки,
 
Неначе долоньки
Прикрили гілки
Або парасольки
Чудові такі.
 
Окраса в кімнаті
Й відрада душі
Китайська троянда
Цвіте на вікні.
 
2019 р.