Квітневе

З великої лійки
Грядки поливає
І зелені трави
Й первоцвіти квітень.
 
Озимого жита
Та пшениці сходи
Сонечком налиті,
Нехай щедро родять.
 
Щоб усе буяло
Цвітом, хлібом, плодом,
Щоби світла радість
Жила в серці кожнім.
 
2019 р.